In september vonden in de Leybron te Riel  de algemene ledenvergaderingen van de postcoderoosprojecten van de coöperatie duurzaam Riel en Goirle plaats. Omdat de constructie van de twee postcoderoosregelingen, de oude en nieuwe, behoorlijk verschillend zijn, was ervoor gekozen om voor elke regeling een bijeenkomst te organiseren.

Op 16 september waren de deelnemers van de oude postcoderoosregeling uitgenodigd. Deze zonnepanelen liggen op de daken Van Roessel, Vermeer en Van Abeelen. Er is stil gestaan bij de resultaten van de zonnepanelen. De penningmeester heeft verslag gedaan van de financiële situatie en de controle door de kascommissie. De deelnemers zijn akkoord gegaan met de voorgestelde uitkering.

In de presentatie en in het concept verslag kun je teruglezen wat er besproken is over de oude postcoderoosregeling van de daken van Van Roessel, Vermeer en Van Abeelen.

30 September kwamen de deelnemers van de nieuwe postcoderoosregeling naar de Leybron. De zonnepanelen van dit postcoderoosproject liggen op het kringloopbedrijf La Poubelle en op het Cultureel centrum Jan van Besouw. De aanwezige leden zijn akkoord gegaan met de voorstellen.

Hier kun je de presentatie en concept verslag teruglezen van de nieuwe postcoderoosregeling van de daken La Poubelle en Jan van Besouw .

Bij deze bijeenkomst wordt ook  stil gestaan bij de activiteiten van de stichting duurzaam Riel Goirle. Kon je er niet bij zijn en wil je graag meer weten wat de stichting voor de inwoners en dus ook voor jou doen om woningen te verduurzamen, kijk dan op het energieloketgoirle.nl.

.